louiseulander

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Louise Ulander - 18 maj 2011 20:48

idag började jag skolan 9.35, hade svenska, livskunskap, lunch och hemkunskap. Hände väll inte speciellt mycket på skolan men efter skolan gjorde jag och sanna lite saker som nog inte bör nämnas här;) Började mín cykeltur hem från skolan ungefär tio över två och kom hem ungefär 20 över (ni kan ju anteckna) sen kom jag hem kollade igenom engelskaverben på glosboken och sen hjälpte jag mamma att städa (städade inte så mycket men vi kan ju lotsass) (ni behöver inte klaga på min stavning heller) sen for jag pappa och victor ut och åt men resan stannades i bergsbyn och där träffade man inga mindre än familjen Lindfors! (gokartkompisar) sen åt vi middag och for hem igen, sen tänkte jag gå upp och plugga till engelskaprovet som är på fredag men det gick inte speciellt bra, gjorde typ allt annat istället hoppas inte mamma läser dethär(a)

men nu måste jag gå skriver imorgon puss.


 

Av Louise Ulander - 18 maj 2011 20:07


jagvet att den är typ mååånga år och ni har säkert redan sett den, och det harjag med, men jag sökte upp den igen, och jag tycker ni också kan få se den!
Kossan.se

Av Louise Ulander - 18 maj 2011 18:33

igår pratade jag med en finne på msn. Jag har min blogg som "personligt meddelande" och han tryckte på länken.


Niko: who is it on the second and the seventh picture? och han länkade till inlägget med typ 10 bilder

Jag: why you asking?

Niko: I just wondering, who is she

Jag: but why you wondering?

Niko: I like her hair and she is cute

Jag: okey, its me..

Niko: aww


asså jag trodde helt seriöst han skojjsade med mig, men jag frågade inte för jag förstod ändå att han menade de..  eftersom jag inte har något självförtroende så har jag ändå svårt att tro de, men jag tror ändå han menade det, varför hade han annars sagt det? och han visste ju inte vem det var.. hehe asså jag vet inte om jag ska tro på det eller inte(a)


men nu ska jag redigera ett inlägg och lösenordskydda det ni får säga till om ni vill ha lösenordet så kanske ni får det! puss

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards