louiseulander

Alla inlägg under september 2012

Av Louise Ulander - 5 september 2012 19:49

Hallå! Förlåt för jag inte skrev igår, men hade det ganska jobbigt så jag orkade inte, gick tog la mig typ direkt efter middagen, och släppte ut allt innan jag somnade. Det var verkligen vad jag behövde! Idag mår jag bättre och ska komma igång med bloggningen igen.
Just nu ligger jag i en av våra nya soffor och är mer död än levande, tror jag ska gå och lägga mig snart. Vi hörs nog imorgon, puss och godnatt!

Av Louise Ulander - 4 september 2012 08:55

Godmorgon! Jag han inte skriva mer igår för vi fick fara hem runt nio, så när vi kom hem åt jag middag och den gick jag och la mig, var jättetrött!
Just nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, så kände att jag kunde passa på att uppdatera er lite. Nu ska jag börja gå till lektionen, vi hörs!

Av Louise Ulander - 3 september 2012 19:05

Hallå! Vad gör ni? Själv sitter jag på sjukhuset med en kompis och väntar på att en läkare ska komma och undersöka henne lite mer. Vi for hit direkt efter skolan så det är därför jag inte har hunnit uppdatera er nånting. Men nu vet ni läget och jag hoppas ni har förståelse för det. Jag ska försöka hinna med ett inlägg till innan jag går och lägger mig, men ni får ha det så bra så länge så hörs vi, puss!

Av Louise Ulander - 2 september 2012 19:40

Shit trodde jag hade skrivit om att det blev ändrade planet idag, men jag kan inte ha gjort det, förlåt! Men iallafall så fick jag ett sms av Celina imorse och hon ville att jag skulle följa med till gymmet så jag följde med henne dit. Så efter ett härligt gympass så for jag till Ica och köpte naturgodis, apelsinmer och en Pokémon-tidning. När jag kom hem åt jag middag och tog det lugnt en stund. Nu ska jag ta en snabbdusch innan Formel 1 reprisen börjar, vi hörs ikväll!

Av Louise Ulander - 2 september 2012 10:19

Godmorgon! Ligger just nu nyvaken och funderar på om jag borde kliva upp och göra något vettigt, som städa mitt rum och uppdatera er med massor av inlägg som jag inte har hunnit med i helgen. Nu ska jag lägga mobilen på laddning eftersom jag glömde göra det i natt och nu ska jag lyssna på musik. Vi hörs lite senare, puss!
Bjuder på en nyvaken bild på mig från nu.

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards