louiseulander

Alla inlägg under januari 2012

Av Louise Ulander - 25 januari 2012 07:40

Nu har jag tänkt göra ett nytt försök till bloggen. Har varit skönt med en rejäl paus när det har varit så mycket som hänt osv. Kommer skriva när jag orkar men ska försöka med minst ett inlägg om dagen, sounds good?

Skriver mer ikväll, puss!


 

snart redo för skolan wehå!

Av Louise Ulander - 16 januari 2012 22:46

Hej på er!

Har ingen lust till att blogga längre, vet inte varför, men jag får asdåligt samvete om jag inte bloggar på en dag heller.. Men tror jag tar en bloggpaus, kommer ändå inte hinna skriva imorgon, men kommer tillbaka när jag känner mig sugen igen. Ha det bra så länge, PUSS!


 

Av Louise Ulander - 16 januari 2012 00:21

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men jag har inte haft orken. 

Idag blev det inte att fara till edda och kolla på simningen så jag tog det bara lugnt, tills jag följde med mamma och pappa till solbacken vid fyra-fem ungefär. Sen efter middagen städade jag och mamma ur en byrå i köket som vi ska måla någon kväll. 

Nu ska jag sova men ska försöka komma igång med bloggningen igen, vi hörs imorgon!


Bild från discot i fredags, skriver om det när jag har tid!  

Av Louise Ulander - 14 januari 2012 23:37

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, klev upp halv ett och gjorde mig klar, duschade och så, sen på kvällen var det fotbollscup som gällde. Gick väll inte speciellt bra, men vi har inte tränat så mycket heller, så det är väll inte så konstigt?


Nu ska jag sova, ska upp före tuppen imorgon och se några simtävlingar på Edda, men skriver mer imorgon, godnatt!


 

Av Louise Ulander - 13 januari 2012 16:11

Hej på er! allt bra idag? Med mig är det bara bra, är faktiskt ganska glad och är hur taggad som helst till discot ikväll!

Idag på skolan hände det väl inget speciellt, eller vi fick ett oföreberätt(?) NO-prov som inte gick speciellt bra, några svar man kunde men inte kom på, men det hör till hehe.


Nu ska jag börja göra mig klar till discot, visar shoppingen imorgon eller på söndag istället, hinner inte nu. PUSSS!


 

Av Louise Ulander - 12 januari 2012 21:51

Oj vad det har varit kass uppdatering idag då, inte ett ända inlägg?! men har faktiskt inte hunnit, hann inte före skolan och efter skolan for jag in till stan med Celina, visar er vad jag har köpt imorgon! Sen när jag kom hem började typ hockeyn så jag såg den. men det blir inga fler inlägg ikväll, och imorgon ska jag försöka skriva efter skolan, för på kvällen är det DISCO!! GUD VAD TAGGAD JAG ÄR! synd bara att jag inte har hunnit lära mig movesen hehe. Men jag borde nog sluta skriva nu innan det spårar för mycket haha. men vi hörs imorgon, godnatt!


Arkivbild från förra discot, som  jag tror elin(?) hade tagit!

Av Louise Ulander - 11 januari 2012 23:13

Träningen pratar vi inte ens om, yoga är inte riktigt min grej om vi säger så, stelast i laget är jag också! Nu ska jag sova, hörs imorgon, godnatt!♥


Måste nog ta lite bilder........  

Av Louise Ulander - 11 januari 2012 19:11

Oj, hade helt glömt bort att uppdatera efter skolan.. men det hände inte så mycket egentligen, men det var mycket skratt med fina vänner! 

Efter skolan gjorde jag inte så mycket, eller jo jag elin hittade min cykel under en väldans massa snö så ska skotta fram den någon dag och kolla om den går att använda! 

Oj nu måste jag byta om och fara på träning, vi hörs vid tillfälle, PUSS!


saknar dig!  

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards