louiseulander

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise Ulander - 11 februari 2011 17:04

Idag har jag varit i skolan, gick 8.00-15.30, inte speciellt kul på en fredak kanske ni kan tycka, men jag tycker inte det är speciellt jobbigt, jag brukar till och med stanna lite längre, som dom senaste två veckorna har jag farit hem vid 16.20-16.30 eftersom man fastnar lätt kvar på bilden:] och en sak måste ni anteckna! Marita visade lite grejs på smartboarden eller vad det nu heter att man skulle trycka på rätt konstnär eller vad det var för kategori kommer inte ihåg vad de hette(A) men jag var typ ovanligt bra på de jag hade typ många rätt!:O och nej jag chansade inte? jag kan ju massa konstnärer och tavlor, eller hur vare?


Men ikväll ska jag kanske till Grottan annars vet jag inte vad jag ska göra:d

men ska försöka skriva mer ikväll annars hörs vi imorgon!   Kärlek♥

Av Louise Ulander - 10 februari 2011 19:23

Träningen ikväll gick väll sådär, än av dom bättre träningarna från min sida, men finns fortfarande mycket jag måste träna på.

Nu ska jag tvärkolla facebook sen ska jag träna på ordklassprovet jag inte kan. Vi får väll se om jag skriver något mer ikväll men vi ser ju. Adios amigos!


   snabb paintbild

Av Louise Ulander - 10 februari 2011 16:00

hejhejhallåigenbloggplatsenbloggen! <---- HAHA WTF?

okej men idag har det ju varit skola, inte så mycket att prata om.. men ska fara på träning ikväll =D=D men innan jag far dit måste jag göra läxa inte lika kul.. men jag måste träna på svaenskprovet till imorgon, göra färdigt nå engelskauppgifter till imorgon, och så har jag nå speech på engelskan imorgon bästa dagen eller vad?


Innan jag börjar plugga måste jag säga en sak. JAG FICK BIRGITTA ATT LE PÅ NON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur svårt är det inte att få hon att le:O!?!?!?!?!!?!?

okej n u ska jag plugga sen fara på träning hejdå

Av Louise Ulander - 9 februari 2011 21:04

Idag vaknade jag vid nångång före åtta (minns inte exakt när (a)) sen spelade jag på mobilen till halv nio, fick lite halvbråttom så jag klev upp och duscha och allt det där.. tog cykeln till skolan och kom endast ca fem minuter sent! (for hemifrån halv tio och började 25 i) sen hade vi svenska första lektionen, inte så mycket att skriva om jobbade med nå ordklasser som vi har prov på på fredag.. sen hade vi livskunskap, såg klass 9A vet inte vad som är så bra med de egentligen? en stökig klass på nån skola i sörland? (jag brukar kalla södra sverige sörland..) sen hade vi lunch makaronipudding, åt inte så mycket för jag skulle göra pastagratäng på HKn, hade nå prov. Efter skolan for jag till grottan och var där till typ halv fem. Tog min n

vackra cykel och cyklade hem. När jag kom hem vid tio i fem (hade gått med elin a en bit) så stog pappa och gjorde middag vilket slutade med plättar! (vissa kallar de tunnpannkakor också) det var gott, och efter middagen såg jag på TV en stund sen satt jag mig här! Nu ska jag läsa igenom ordklasserna till på fredag och sen ska jag sova så jag säger godnatt nudå  


  när den här bilden togs tänkte jag inte på att jag höll fingret sådär..!

Av Louise Ulander - 8 februari 2011 19:56

Jag har bara ett syskon, en storebror som heter Victor Ulander. Han är 17 år och fyller 18 i Juni. Han går IT-linjen på John Bauer. Han kör gokart på somrarna i en klass som heter KZ2 och han har blivit fabriksponsrad på ett chassi av Dino (en dansk gokartfabrik eller vad man kan kalla de (a)) Han har kört gokart i.... många år (vet inte exakt:]) på vintern köra han skoter och sitter vid datorn. Vet inte vad jag kan skriva om han men ni får nöja er med de här för nu ska jag gå ner och dricka! hejdå

Av Louise Ulander - 6 februari 2011 02:33

Nu ska jag försöka sova, fast jag inte känner mig speciellt trött.. men jag ska till stan imorgon med Elin Avander så hoppas John Blund kan komma och hälsa på..


  


Ska försöka hinna skriva färdigt om mina föräldrar imorgon som jag har börjat på..

Av Louise Ulander - 6 februari 2011 02:02

Har tyvärr ingen bild på mina föräldrar nu, men lägger in de så fort jag skaffat någon (kan sluta med en paintbild)


min mamma:

Hon heter Erika Ulander, hon är 38 år och jobbar på Smart Profilering, ett femmanna (tror det är de, litet är de iaf..) företag på Hedensbyn, dom gör typ tryck på kläder, skyltar osv. Hon trivs bra där. Hon har jobbat på nå kontor på Hydrauto (nuvarande Wipro) och före de minns jag inte vad hon jobbade med för det var typ före min tid.. Hon har två syskon, en bror som heter Nicklas Ulander som bor i Umeå och en syster som heter Jessica Ulander och bor på Hedensbyn. Hon gillar att se på Skellefteå AIKs hockeymatcher på TVn, men det bästa hon vet måste nog vara gokarttävlingarna på somrarna, där hon hämtar mat, dricka och andra bra saker till oss chaufförer och mekaniker =D


min pappa:

Heter Tom Rönnbacka, han kommer från Jakobstad, Finland. Han är 40 år och jobbar på Wipro. Han har typ jobbat där så länge jag minns? Han har tre systrar (en storasyster och två småsystrar), Hans storasyster heter Maria och hon har fyra barn, en son som heter Ludvig Johansson (som säkert alla vet vem de är) otre döttrar, Agnes som är 18, Vendela som är tio och Signe som är åtta (är inte riktigt säker på åldrarna). Eva är 27 år och har en  dotter som heter Vilda och fyller tre år i sommar! (samma dag som Eva). Sanna är 31 år och gillar hästar. Hon har köpt en islandshäst som heter Isperla, jag har inte träffat hästen än för den bor fortfarande hos den sanna har köpt den av för den har typ nå föl, men den ska flytta till Raggvaldsträsk den 1:a Mars. Jag vet inte varför jag började skriva om hans systrar när jag skulle skriva om han? men jag börjar lätt prata om andra saker som ni kanske märker.. men tillbaka till pappa.. På somrarna skruvar han mycket gokart, han är ju somsagt teamets mekaniker =D hinner inte skriva så mycket mer för nu ska jag sova.. godnatt

Av Louise Ulander - 5 februari 2011 20:25

Trodde typ inte de, men just nu (iaf efter dom första sex låtarna) känns det nästan såhär:


  

man är ju inte direkt ett carola-fan men det känns typ så här just nu ^



Idag vaknade jag första gången typ 22 minuter över åtta, somnade om och blev väckt typ halv elva tror jag, slumrade (hur fult ord är inte de egentligen?) en stund till och klev upp tjugo i elva. Gjorde inte så mycket, var tänkt att jag skulle till stan idag men det blir kanske imorgon istället, men då for jag med mamma och pappa upp till solbacken, handlade lite och så köpte jag ett par tights, inte så mycket att visa dom är helsvarta. Sen for vi till farmor en snabbsväng och sen for vi hem och såg hockeyn.

När mamma skulle börja med maten så hade vi borta en hel fläskfilé, hittade bara plasten på Itas bädd, så hon hade ätit upp en rå fläskfilé medans vi var borta!


okej vet inte vad jag kan skriva mer men ska försöka skriva mer senare eller imorgon! Jo en sak! pappa har fixat min dataladdare, tack pappa♥


skriver förmodligen imorgon igen, hejdå

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards