louiseulander

Alla inlägg under augusti 2011

Av Louise Ulander - 17 augusti 2011 15:06

ska göra en ny header, kommer inte bli något speciellt med den, men lite roligare kommer den bli iallafall!

Av Louise Ulander - 16 augusti 2011 13:15

är det inte illa om man blir anfådd  genom att springa från kallfarstun till vardagsrummet (är ungefär 15 meter) hehe, dags att börja träna så fort man blir frisk kanske? 

Av Louise Ulander - 16 augusti 2011 11:30

jag vet att jag inte har bloggat, fast jag lovat, men jag har en riktigt bra anledning till det! jag har nämligen haft mellan 38-39,5 graders feber så jag har inte orkat, men nu känner jag mig piggare och orkar klämma in ett inlägg. kan förresten börja med listan snart eftersom mamma tog lite bilder på mig på konfirmationen i söndags, och yes, nu är jag äntligen konfirmerad! lägger in bilder senare, när jag lagt in dom på datorn. skriver mer senare, om inte febern stiger igen, har bara 37.7 nu, vi hörs!


 

arkivbild...

Av Louise Ulander - 8 augusti 2011 08:30

har verkligen inte hunnit blogga, för i lördags klippte mamma mig, sen för jag och pappa upp till gokartbanan och tränade några timmar. träningen gick väll sådär, inte bra, men inte dåligt, ni förstår? sen på kvällen gjorde jag inte så mycket, åt middag och tog det bara lungt.


sen igår packade jag inför konfalägret som jag ska fara på idag, sen hade jag fotbollsmatch, vi förlorade med typ 6-2 tror jag?, sen for jag och mamma till konsum och köpte godis och dricka till lägret (tjock, jotack jagvet!) speciellt när jag typ inte har ätit nå godis på ungefär två veckor hehe. men man måste väll unna sig sånt ibland också..


och om cirka 15 minuter kommer pappa och hämtar mi goch elin för vi ska till kyrkan för att åka till ett konfaläger i munkviken. inte pepp.. så det blir ingen bloggning fram till tidigast torsdag eftermiddag eller fredag, men ni ser ju, ni kan ta det lungt, I´ll be back!


   arkivbild, hinner inte söka reda på någon ny..

Av Louise Ulander - 5 augusti 2011 23:15

idag blev jag väckt vid kvart - tio i elva för jag hade fotbollsträning klockan tolv. och då sa hon att hackspetten hade ahckat tre gånger på morgonen, och jag hade inte vaknat?! haha har man gått och lagt sig, har man gått och lagt sig.. sen klev jag upp och gjorde mig färdig för fotbollen som verkligen gick skit! lyckades typ inte med en enda passning.. men nu får jag tagga till matchen på söndag! sen har jag inte gjort någonting alls, men nu ska jag försöka få mamma att hjälpa mig att göra en fruktsallad! gud så gott!


sen ska jag nog börja packa imorgon för jag ska på konfa läger på måndag.. inte pepp! menmen som mamma säger "man får inte roligare än man gör sig" och det kan hon iofs ha rätt i, men konfaläger är inte skojj. men ska försöka skriva imorgon, eller ikväll vi får se men vi hörs!


 

här har ni en bild på honom!^ sklämtåsido..

Av Louise Ulander - 4 augusti 2011 23:28

det blir ingen mer bloggning idag (tror iofs inte många är speciellt förvånade när bloggningen har legat på 0 ett bra tag..) men somsagt ska jag försöka skriva imorgon och då ska jag försöka hitta en bild så jag kan börja med listan hehe. men vi hörs imorgon!


godnatt! fast jag inte ska sova än, men har slut ström i datorn och  jag orkar inte lägga den på laddning heller.. men jag kan ju ta som ursäkt att det är mammas dator;) skämtåsido.. hörs förmodligen imorgon! puss♥

Av Louise Ulander - 4 augusti 2011 23:00

väldigt dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte hunnit, I´m sorry! 


men iaf, i förrgår minns jag inte vad jag gjorde, haha

 

igår: var robin och emil här (mina kusiner), okej, då gjorde vi inte så jättemycket men vi for ner till älven ett tag (jag, mamma, robin & emil) sen hände det typ inte så mycket mer, moster kom för att hämta dom vid halv åtta-åtta, men först åt vi glass med hemmagjord chokladsås, mums! 

 

idag: vaknade jag 20 över sju av att det var en hackspett som hackade på huset, så då klev jag upp, gjorde inte så mycket, pratade med victor som klev upp samtidigt som mig, dock hade han varit vaken ungefär 10 minuter eftersom den var just utanför hans fönster men det hördes ganska bra! (jag har rummet just bredvid), men när victor gick ut vid 20 över försvann han en stund, men tror ni inte att han kom tillbaka efter att ha varit borta en stund? men då kom han bara och gjorde några "hack" sen for han igen. det var typ bara för att visa att jag kommer tillbaka, eller nå.. skulle inte förvåna mig om han kommer tillbaka men då får vi hänga upp en CD-skiva eller något, för det sägs att det skrämmer bort fåglar (ni vet när det speglar sig)

sen kom min mammas kusin hit vid elva, först var vi bara hemma sen for vi iväg till bergsbyn och köpte glass, sen for vi upp till solbacken för pappa skulle kolla om nå displayskydd till sin mobil, sen for vi till moster för han ville ju träffa henne också (dom är ju också kusiner) haha ganska logiskt? sen for vi och hämta mat i bergsbyn, men tror ni inte att jag bara kunde äta några tuggor innan jag  fick ett hårstrå i munnen av en som jobbar där? så då åt jag inte heller.. men sen senare gjorde jag mig gröt så jag åt litegrann iallafall. sen har jag inte gjort något mer, men tror jag ska ta kort på hacspettehålet imorgon  om ni vill se;) dock blir det inga bilder som hör till inlägget eftersom jag inte har hunnit ladda in dom från kameran, och sen sitter jag vid mammas dator också!


ska försöka skriva imorgon, hörs!


älskar glassen♥   

Av Louise Ulander - 1 augusti 2011 21:30

tänkte skriva lite snabbt oom gothia som jag inte har gjort än, bättre sent än aldrig, right


jag åkte buss från lidköping till hönö (en ö vid göteborg), där bor mammas faster. vi var där en stund, sen skjutsade dom (mamma och anita, anita är mammas faster) mig till hovåsskolan, där jag mötte upp mitt älskade lag! den kvällen gjorde vi inte mer än att packa upp, äta middag och lägga oss och sova istortsätt.


resten av dagarna (när vi inte spelade fotboll) var vi på liseberg, och nu har jag tänkt passa på att skryta och säga att jag åkte atmosfear - europas högsta frittfall paus för aplåder. sen sista dagen firade vi alice och irma som fyllde år, mycket fika blev det också! 


sen spelade vi fotboll såklart. och vi spelade riktigt bra antingen lika bra eller bättre än motståndarna, men vi förlorade matcherna ändå, men det spelar ingen roll för jag har haft en sjukt rolig vecka tillsammans med mitt älskade lag och fått minnen för livet!♥


               

tog själv inga bilder på på gothia, och det ångara jag faktiskt litegrann såhär i efterhand, så jag fick låna lite bilder av andra, hoppas det var okej! 

men bara för att jag är så snäll så kan dom få en länkning också!


elin leppiaho 

stina lundström 

molly granlund 

hoppas jag inte glömde någon, isånnafall får ni säga till! (inte för jag tror dom läser min blogg, men ändå! hehe)




Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards