louiseulander

Alla inlägg under december 2011

Av Louise Ulander - 18 december 2011 21:32

Mina föräldrar var på en företagsfest eller vad man kan kalla det med mammas gamla jobb, och när dom kom hem fick jag en tidig julklapp av dom.. ↓↓↓


  

Tack älskar er♥


Tycker den var väldigt fin, tror den kommer hamna ihopknölad i ett hörn på vinden inom kort, eller så tar jag den till skolan och hoppas att jag tappar den någonstans, eller har ni andra tips på vad jag kan göra av den?

Av Louise Ulander - 18 december 2011 20:29

Här är shoppingen som jag köpte för två (?) veckor sen hehe, men bättre sent än aldrig som man brukar säga..


Hårsnoddar 29 kr från apoteket

Bamselypsyl 29 kr från apoteket

Ögonbrynsknivar 60 kr från kicks (Lite osäker på priset, men något sånt kostade dom)

-

Av Louise Ulander - 18 december 2011 15:23

Hello sunshines, hur är det med er? med mig är det väll sådär, håller på att få normaltemp nu, och förkylningen börjar kännas bättre, men peppar peppar..

Idag ska jag duscha och ta det lugnt, och sen ikväll om vi hinner och jag orkar ska jag kanske fara till Eddahallen och kolla på mina kusiners simtävlingar!


Skriver mer sen, puss!


Januari i år och nu är det slask i december, helt sjukt!  

Av Louise Ulander - 18 december 2011 01:15

Nu ska jag gå och sova, eller det blir nog att spela lite på mobilen tills man somnar hehe, men skriver imorgon, puss!


orkar inte leta fram någon bild

Av Louise Ulander - 18 december 2011 00:42

Hej sunshines!

Skrev aldrig igår, men jag orkade inte, är sjuk, är undertempad (var iallafall, har inte kollat på ett tag), och jätteförkyld fortfarande så dagen spenderades framför TVn i min one piece, mysigt!

Sen på kvällen (vid tio-elva) så gick jag upp till datorn och spelade lite ascoola spel, ni vet typ Age of war och boberman på spela.se haha men hade tråkigt och det var ingen social inne på datorn heller såå hehe, men det är bra tidsfördirv!


Skriver mer senare, vi hörs!


Denna ståtliga man kom fram när jag googlade på snipp!  

Av Louise Ulander - 16 december 2011 14:09

Hej snyggingar, hur är det med er? Jag är iallafall jätteförkyld, tät i näsan, jättesnorig, ont i huvudet, fryser, och är jättettrött, så jag for hem från skolan, så nu sitter jag i min one piece och har tänkt att göra mig en kopp varmchoklad och försöka äta något, och sen ska jag krypa ner under täcket och vila en stund!


Skriver mer senare, puss!♥


 

älskar mammas webbkamera<3<3<3<3<3<3<33<3<3

Av Louise Ulander - 15 december 2011 22:44

Hej snyggingar!Idag på skolan for båda niorna och båda åttorna tror jag det var och såg en teater, den funkade, skådisen var ganska bra men jag är inte så förtjust i teatrar så.. sen for typ hela klassen och åt lunch på dallas innan man skulle prommenera upptill arenan och köra lite curling! Det var typ kul men assvårt! Sen efter curlingen tog vi bussen hem och sen när jag hade kommit hem fixade jag drutten och tog med honom till veterinären, skriver ett annat inlägg om det imorgon..Nu ska jag spela lite mobilspel och lyssna på Gerts värld haha, mysigt!kan inte lägga in bilder när jag mobilinlägg..

Av Louise Ulander - 14 december 2011 22:25

Hej på er!Idag har jag inte gjort så mycket, varit på skolan till två, sen försökt cykla hem från skolan som inte gick speciellt bra, men vägen till skolan ska vi inte ens prata omNär jag kom hem från skolan gjorde jag inte så mycket, satt vid datorn en stund sen gjorde jag lite NO-uppgifter tills jag skulle på träningen som förövrigt inte gick så bra. (vi behöver inte gå in på detaljer hehe)Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Gerts värld det är typ standard! men det är mysigt.Ska försöka sova nu ska in till stan imorgon; vi hörs då, puss!kan inte lägga in bild när det är mobilblogg..

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards