louiseulander

Alla inlägg under april 2012

Av Louise Ulander - 7 april 2012 01:20

Hej älsklingar! Har inte glömt bort er, men har verkligen inte hunnit blogga, kom hem från moster typ vid sju, skulle äta och sen fick vi främmande. Har även hunnit med att träffa Elvira. Hon fick typ 16 skivor av mig, hennes singel som hon släppte för några år sedan, sen gick vi en promenad runt ursviken. Älskar den bruden alltså, hur trevlig som helst!Nu ska jag sova, men skriver så mycket jag hinner imorgon, för vi ska få främmande och jag ska på hockey på dan, men minst två inlägg blir det!Lägger in en charmig bild i det här inlägget imorgon, kan inte nu eftersom det är en mobilblogg. Godnatt.

Av Louise Ulander - 6 april 2012 14:07

Hej älsklingar! Har ni haft en bra start på påsklovet? Det har jag iallafall! Snart ska jag göra mig klar, och fara upp och luncha på Solbacken med pappa och kanske Victor, sen ska vi nog förbi moster en stund. Sen blir det nog bara att vara hemma och mysa, kanske gå en promenad ovh så.. Vad ska ni göra idag? =D


 

Av Louise Ulander - 6 april 2012 00:02

Blev inte så mycket bloggning ikväll, men imorgon är jag tillbaka igen. Godnatt!


 

Av Louise Ulander - 5 april 2012 23:18

Åh förlåt för jag inte har skrivit idag! men vi har haft problem med internet igen.. Men jag lever och hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket. Just nu ligger jag i sängen nyduschad och insmord i en body butter som luktar vanilj, såååååå god! Har precis svarat på lite kommentarer också, och en av dom upplyste mig om att jag hade glömt skriva hur gammal Ita blev igår, och då kan jag säga att hon blev två år! Liten vovve har blivit stor.. Nu ska jag kolla bloggar, men skriver mer ikväll, har några inlägg som måste göras om jag ska komma ikapp med inläggen jag har missat..


alltid lika smickrande..  vart for skärpan förresten?

Av Louise Ulander - 4 april 2012 23:49

..inlägg innan jag somnar. Jag kan inte somna om jag inte gör ett sånt här onödigt "godnatt-inlägg" haha, men får jättedåligt samvete då. Samma sak om jag inte har bloggaat på typ hela skoldagen, får världens panik! okej nu ska jag slå av datorn innan jag börjar svamla för mycket- Godnatt.


 

Av Louise Ulander - 4 april 2012 23:30


Gammal bild  


När inte vänner finns där för mig, finns du där.

Det är du som gör mig lycklig, det är du som gör mig glad.

Du ser när jag mår dåligt, när ingen annan ser.

Du har räddat mitt liv många gånger, när jag hade det som tyngst.

Dina tröstande pussar, ditt starka hjärta.

Utan dig existerar jag inte, du är mitt liv, du är mitt allt.

Jag älskar dig!

Av Louise Ulander - 4 april 2012 23:15

..För det var Itas födelsedag!!


 

 

Grattis gumman, älskar dig!

___________________________________________________________________________________________________

Hade tänkt göra ett snyggare ihopklipp på flera bilder, men är för trött för att göra det nu, kanske blir nästa år!;)

Av Louise Ulander - 4 april 2012 21:34

Har suttit och pluggat nästan hela kvällen och kan fortfarande inte så mycket som jag borde, så det blir nog att göra provet på tisdag efter lovet iallafall.. Har precis svarat på kommentarer och ska snart kolla lite bloggar innan jag ska gå ner igen. Tror jag ska göra ganska tidig kväll ikväll eftersom jag var så sjukt trött idag. Skriver mer sen, puss!


HAHAH kommer ihåg den här kvällen, han låg där i sängen och tryckte fram sin dubbelhaka, synd att jag inte fick någon bättre bild på det, men det var så sjukt klockrent!  

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards